office@dntcheaptravel.ro
0785.415.219

Despre companie

DNT CHEAP TRAVEL > Despre companie

Dnt Cheap Travel

Echipa DNT CHEAP TRAVEL ofera servicii profesionale de transfer din Craiova-Bals-Slatina-Pitesti catre aeroportul international “Henri Coanda”-Otopeni si retur. De asemenea oferim curse si din urmatoarele locatii: Bailesti, Segarcea, Calafat, Severin, Strehaia, Targu Jiu, Rovinari,

Credem cu tarie in dedicare si oferim servicii profesionale de cea mai inalta calitate astfel incat clientii nostri sa beneficieze de cel mai sigur si rapid transport.

Viziunea noastra

Seriozitate si promptitudine

Credem cu tarie in tratarea cu seriozitate chiar si a celui mai mic detaliu, siguranta si promptitudinea serviciilor sunt principalele valori pe care ne bazam.

Preturi accesibile

Preturile noastre sunt unele dintre cele mai avantajoase de pe piata, ele variind in functie de locatia din care doriti sa plecati raman cea mai economia varianta de transfer.

Gama variata de transport

Oferim o gama varianta de transport punand la dispozitie atat masini standard si minibus-uri cat si autovehicule de lux pentru a beneficia de confortul dorit.

De ce noi?

Fiindca principalul obiectiv este siguranta dumneavoastra si transportul la timp. Avem o gama completa de autovehicule pentru a satisface orice nevoie, acoperind de la minibusuri de 8+1 locuri, la masini sedan cat si la masini de lux.